Lian yun gong commercial development-08 featured

Commercial Mixed Use Development in Lian Yun Gang

The beachfront promenade development includes retail for the first 4 floors with commercial office buildings above with views to the sea. The temperate climate and the coastal site encourages outdoor use of space in the form of a retail street. The

Read More
convention center featured

Convention Center

This two level multi-purpose exhibition space and convention center is the center of a new technology park. The design concept was to create horizontal elements that create floors and roofs supported by the large steel mullion frames which act as

Read More
technology park sales office cor ten prism 05 view 08 featured

Technology Park Visitors Center

Brief To create a eye catching space for visitors to learn about the new technology park development with views overlooking the site Design Response The exhibition space is housed in a triangular building. The corners are raised to create views

Read More
modern office building architectural design featured

TVB creative office space and power center

This project is one of many projects L2ds has done to improve the TVB campus in Hong Kong. Creative space enclosed in glass and metal panels is provided on the upper level. The space sits above the ground level of

Read More
grand production theatre view 01 featured

TVB Grand Production Theater Complex

Related projects

Read More
15 F1-4 and F1-5 facade detail abstract DSC_0180b (good) featured

GT Land Mixed Use Commercial Development

Related projects

Read More
DSC_0057 featured

Sidewalk Canopy for TVB

This structure was our response to the client’s request for an interesting structure to create a space where the staff can meet outdoors. The steel tubular structure supports a fritted glass which reduces the intensity of the sunlight. Related projects

Read More
JR 01 composite

JR Midrise Office Building

  Located in the heart of Seoul, Korea, the 10,000 sm Jong Ro Office Tower comprises of 15 floors of office space, street retail and three floors of carpark. The challenge is to create an iconic landmark for the computer

Read More
03 TVB landmarks entry canopy featured

TVB Executive Lobby

Television studio TVB asked us to enclose the existing car park area of their executive office block to protect the area from wind with an interesting and unusual structure. Our response was an angled glass and steel structure. Related projects

Read More